НОВІ САБВУФЕРИ СЕРІЇ 1723

Після дворічного періоду розробки ми з гордістю представляємо нові сабвуфери серії 1723. Удосконалення вже лідируючих на ринку продуктів було непростим завданням. Наша серія оголошень пропонує винятковий баланс між ідеальним відтворенням музики та прозорими басами. глибина і вихід.Ми це прибили. Це обіцянка.

Дивовижна продуктивність. Динамічний, чистий, руйнуючий землю бас, упакований у надміцну шафу HDF із преміум-якістю збірки та деталями, нечуваними в цьому ціновому діапазоні. Немає дешевих вінілових або простих рішень. Високопродуктивна продуктивність та якість збірки.

Усі нові сабвуфери серії 1723 використовують наш повністю перероблений, новаторський 13,8-дюймовий драйвер із 50% більшою екскурсією та продуктивністю, з шаленою динамікою. Так, нам також вдалося поліпшити динаміку. Постановка та визначення кваліфікованої інженерної та проектної ефективності. Ми вважаємо це шедевром.

Драйвер преміум-класу потребує преміального посилення. Насправді, наші нові підсилювачі Avalanche 800 IQ та 1200 IQ - це випуск на ринку потужних підсилювачів з новим мисленням функцій та зручності використання. Розумна технологія для сабвуферів. Консервативні номінали 800 Вт та 1200 Вт середньоквадратичної сили.

Гнучкість способів підключення та налаштування робить кожен підсилювач сабвуфера виглядати застарілим. Великий кольоровий дисплей з високою роздільною здатністю робить усі ваші налаштування легкими та забезпечує чудовий огляд усіх кроків для оптимізації вашого сабвуфера Hi-End для вашої системи.

Сабвуфери серії 1723. Зроблено ентузіастами для ентузіастів. Особливості Pro для користувача Pro.
1723 САБВУФЕР 1S
Сабвуфер 1723 1S — це компактний сабвуфер з одним драйвером в нашій новій провідній на ринку серії заяв. Він забезпечує винятковий баланс між ідеальним відтворенням музики, а також абсолютною глибиною і продуктивністю басів з бездоганною динамікою. Використання одного драйвера 13,8 дюйма і нашого інтелектуального підсилювача Avalanche 800 IQ, легко підвищує потужність 800 Вт з неспотвореною потужністю, що забезпечує достатню регулювання для будь-якої настройки.
1723 САБВУФЕР 1V
Сабвуфер 1723 1 В — це високопродуктивний сабвуфер з одним драйвером з вентиляцією. Сабвуфер 1V встановлює новий стандарт у своєму класі з божевільною продуктивністю для музичних треків або фільмів з низьким рівнем гучності. Корпус може бути герметичним, перетворюючи цього звіра з сили природи в більш тонкого і більш щільно звучить музичного виконавця, такого як сабвуфер 1723 1S. тільки більше і потужніше. Використовуючи один драйвер 13,8 дюйма і наш інтелектуальний Підсилювач Avalanche 800 IQ потужністю 800 Вт з неспотвореною потужністю, який забезпечує достатню регулювання для будь-якої настройки.
1723 САБВУФЕР 2S
Два драйвера, в два рази веселіше. Сабвуфер 1723 2S забезпечує винятковий баланс між ідеальним відтворенням музики, а також абсолютною глибиною і продуктивністю басів. Використання двох наших фірмових 13,8-дюймових драйверів, керованих нашим інтелектуальним підсилювачем 1200 Вт RMS Avalanche 1200 IQ, який забезпечує достатню регулювання для будь-якої настройки. Шафа герметичний і виготовлений з HDF, а його розміри забезпечують оптимально демпфірованную систему, яка виробляє глибокий, неспотворений музичний бас з повною відсутністю розмазування або забарвлення.

Подвійна протилежна, що поглинає силу компоновка драйвера забезпечує чистий, глибокий бас, при цьому рух корпусу нічого не віднімає з вихідного сигналу драйвера.

Буквально вражаюча Динаміка. Ми вважаємо, що це найкращий у світі сабвуфер для музики. При будь-якому рівні цін.
1723 Сабвуфер 2 V — це Громадина серед сабвуферів. Він великий. Він портований. Це може бути ідеальною заміною для вашого старого журнального столика. Для всіх цілей і намірів це сабвуфер 1723 2S на стероїдах, з абсолютно величезною потужністю.

Корпус може бути запечатаний, що перетворює цього звіра з сили природи в більш тонкого і більш щільно звучить музичного виконавця. Подвійна протилежна, енергопоглинаюча компоновка драйвера забезпечує чистий, глибокий бас, при цьому рух корпусу нічого не віднімає з вихідного сигналу драйвера. Приготуйтеся до хаосу.

Використовуючи два наших фірмових 13,8-дюймових драйвера, що приводяться в дію нашим інтелектуальним підсилювачем 1200W RMS Avalanche 1200iq, який забезпечує достатню регулювання для будь-якої настройки.

Фільми або музика. Ідеально підходить для обох.
1723 САБВУФЕР 2V