НОВА СЕРІЯ 1961

Недалеко від міста Arendal є острів під назвою Тромей. Ізольований і віддалений острів раніше був доступний тільки на човні, а під час важкого норвезького зимового сезону доводилося йти пішки або кататися на лижах по льоду. Через відсутність автомобільного сполучення з материком доставка товарів в Тромей була логістичним кошмаром.

Мер Тромея в 1938 році розробив план будівництва моста через фіорд з Тромея в Арендал. 60 чоловікам знадобилося більше 2 років, щоб завершити будівництво 400-метрового підвісного моста, в той час одного з найдовших у своєму роді. 21 жовтня 1961 року нарешті настав день, коли всі жителі Тромея могли насолоджуватися комфортом материка.

Точно так само, як Міст Тромей був проектом, те ж саме стосується і нашої серії 1961 року. Серія 1961 року наповнена нашим досвідом і ноу-хау, а технології з високо зазначеної серії 1723 року перетворилися на щось абсолютно екстраординарне. 1961 рік заснований на основних принципах Arendal Sound з дизайном, продуктивністю і рівнем якості, які ви отримуєте тільки від Arendal Sound. Насолоджуйтесь першокласним рівнем звуку і якістю збірки.

1961. Наведення мостів. Пропонуючи високоякісні продукти для всіх.
1961 — БУДІВНИЦТВО МОСТІВ
СКЛАД СЕРІЇ 1961
Абсолютно нова лінійка 1961 складається з двох сабвуферів, які включають в себе абсолютно нову платформу підсилювача під назвою Avalanche 550iq, побудовану навколо 12,2-дюймового драйвера. Всі спеціально розроблені і розроблені драйвер і підсилювач.

• 196 1 Сабвуфер 1S — герметичний корпус сабвуфер меншого розміру з епічною продуктивністю.
• 1961 Сабвуфер 1V — вентильований корпус сабвуфера з приголомшливою продуктивністю.
Нові динаміки серії 1961 побудовані на недавно розробленому 5,5-дюймовому НЧ-динаміці і 28-міліметровому твітері, який заснований на базовій конструкції нашого твітера серії 1723. Відносно компактні конструкції динаміків (в будь-якому випадку, з точки зору Arendal), але наповнені до країв вибухонебезпечним динамічним стилем гри, яким вже славиться наша серія 1723. Ця серія за звучанням близька до нашої серії 1723, що дозволяє легко змішувати і поєднувати її в залежності від ваших уподобань.

1961 Tower — в стилі вежі з масивом 5,5-дюймових НЧ-динаміків і нашим фірмовим хвилеводним твітером. Вентильована конструкція, яку можна герметизувати.
1961 Monitor — подвійні 5,5-дюймові НЧ-динаміки і наш хвилеводний твітер. Герметична конструкція забезпечує компактні розміри і максимальну перехідну характеристику.
• 1961 Center — в основному ідентичний монітору, просто відрізняється розташування логотипу, клем і монтажних отворів.
1961 Bookshelf — полиця — Один 5,5-дюймовий НЧ-динамік у поєднанні з нашим хвилеводним твітером. Герметичний дизайн для компактних розмірів і побудований так, щоб створити величезну звукову сцену.
• 1961 Surround — тривісний дизайн, як у нашій серії 1723, той же твітер і НЧ-динамік, що і у решти лінійки.
• 1961 Height — нарешті канал невеликої висоти від Arendal Sound. Такий же відмінний 5,5-дюймовий НЧ-динамік і хвилеводний твітер, як і у решти серії, в комплекті, який поміщається на верхній частині вежі або стелі/стіни.
НОВАТОРСЬКА ПРОДУКТИВНІСТЬ
Сабвуфери 1961 можуть забезпечити високу продуктивність у фільмах, приділяючи особливу увагу деталям і нюансам в музиці. Фільми або музика. Ідеально підходить для обох. Наш інтелектуальний Підсилювач Avalanche 550 IQ знаменує собою нову еру з точки зору регульованості, універсальності і, не кажучи вже про десятки сенсорних технологій, які забезпечують якість і продуктивність сигналу світового класу. Не очікуйте нічого меншого від звукового продукту Arendal.

Навіть для нашої серії 1961 ми вибрали шафи HDF (деревоволокнисті плити високої щільності) замість звичайних МДФ (деревоволокнисті плити середньої щільності). Причина в набагато більш жорсткому корпусі, який покращує динаміку і якість звуку. Оздоблення преміум-класу, без вінілу.

Все, що стосується динаміків 1961, розроблено та розроблено нашими інженерами на замовлення, в інших динаміках немає готових компонентів. Ну, якщо не брати до уваги інших звукових динаміків Arendal, так як він запозичив чимало технологій у своїх старших братів із серії 1723. У типовій для Арендаля звуковій манері вони забезпечують динаміку, реалістичність і звуковий тиск, яких ви не очікували б від динаміків такого розміру.