ВСЕСВІТНІЙ ЗАПУСК — ARENDAL SOUND

Використовуючи знання, відгуки клієнтів, партнерів-виробників і досвід продажу Аудіо по всій Європі протягом десятиліття, ми застосували все це до наших перших власних продуктів-гучномовців і сабвуферів Arendal Sound серії 1723. Роблячи цей крок, продукти Arendal Sound повинні були втілити набір основних принципів, які будуть керувати цими і наступними релізами:

Тверді принципи акустичної інженерії, без технологій заради заголовків.
Всі компоненти підібрані з урахуванням якості звуку і забезпечують тривалий термін служби.
Якість збірки і обробки повинно було бути вище всього доступного за ціною.
Ніяких пластикових деталей.
Ми хочемо володіти ними, а не просто продавати.

Те, що ми придумали, не є революцією, але на 100% є новим, і це на 100% наше. Ви більше ніде не знайдете наших водіїв, наші кросовери, наші шафи, навіть наші прив'язні стовпи. Вони були розроблені самостійно і унікальні для Arendal Sound.
Наша лінійка драйверів зосереджена навколо нашого абсолютно нового 28-мм твітера, розробленого з акустичним хвилеводом, для управління, згладжування і розширення частотної характеристики як по осі, так і поза нею, забезпечуючи при цьому величезний приріст ефективності. Пересічений на дуже низькій частоті 1500 Гц, динамік витримував 24 години рожевого шуму при середньоквадратичній потужності 200 Вт.

Низький кросовер був необхідний для усунення аномалій частотної характеристики поза осі, згладжуючи перехід до нашого 8-дюймового драйверу середніх частот, який забезпечує природну динаміку і легкий глибокий бас з низьким рівнем спотворень, як жоден драйвер меншого розміру.
ЛІНІЙКА ДРАЙВЕРІВ ВИСОКОЇ ПОТУЖНОСТІ
1723 TOWER, MONITOR, CENTER, SURROUND I STAND
1723 Tower bruker чотири (4) 8-дюймових драйвера середньої частоти з 28-міліметровим твітером в 2,5-смугової конфігурації MTMWW, здатні працювати з найбільшими підсилювачами і з легкістю управляти найбільшими просторами. Monitor 1723 і його тісно пов'язаний брат Center 1723 беруть MTM і поміщають його в шафу для кріплення на підставці, який має відповідну підставку, але також може бути встановлений на стіні за допомогою спеціальних настінних кріплень. Monitor і Center об'єднуються для створення безшовної передньої звукової сцени в багатоканальній системі з підтримкою uber або у вигляді стереопари меншого розміру, яка нічим не поступається за якістю своєму старшому братові. Monitor 1723 також може використовуватися в якості Динаміка повного діапазону в стереосистемі.

Для каналів об'ємного звучання і висоти ми розмістили масив TW на передній перегородці і з боків від неї з обох сторін встановили пару дипольних 4-дюймових драйверів повного діапазону, повністю виготовлених на замовлення відповідно до нашої унікальної специфікацією. В результаті виходить найвищий вихідний тривісний динамік об'ємного звучання, без бару. Продається в ручних парах, об'ємний звук 1723 підходить для бічних, задніх і верхніх каналів, забезпечуючи комфортне використання новітніх кодеків об'ємного звучання з високим бітрейтом і повним динамічним діапазоном. Ніяких виправдань.
ЧУДОВА ЯКІСТЬ ЗБІРКИ
Продукти Arendal Sound використовують товщину HDF від 18 до 50 мм у всіх конструкціях, при цьому найбільш товстими є такі критичні області, як кріплення драйверів і підстави шаф. Всі шафи оптимізовані для жорсткої перехідної характеристики в герметичній конфігурації, в той час як деякі оснащені портами, які можна відключити, щоб допомогти в налаштуванні приміщення, або просто тому, що вам подобається трохи більше нижнього кінця.

Всі динаміки і сабвуфери відрізняються однаковою увагою до деталей. Тверді плити з алюмінію, якщо б інші використовували пластик. Металеві решітки з тканинним демпфуванням, де інші використовували Бенді
МДФ. Приховані магнітні кріплення, де інші використовували б чашку і шпильки. Наші динаміки виглядають і
відчувають себе розкішно, під яким би кутом ви їх не розглядали.
13,8 " САБВУФЕРИ І ПОТУЖНІСТЬ AVALANCHE DSP
Звичайно, динаміки з такими епічними можливостями потребують основи для надзвичайної продуктивності, тому ми розробили три герметичні сабвуфери, всі з яких використовують наші 48-бітні DSP-підсилювачі, керовані Avalanche DSP, і дивовижний 13,8-дюймовий драйвер сабвуфера. Ми не змогли знайти водія, який би нам сподобався, тому ми знову виконали важкий шлях!

Один 13,8-дюймовий драйвер і Avalanche 500dsp разом створили б сабвуфер з приголомшливим діапазоном і низькою здатністю до спотворень, але для нас це всього лише маленький 1723 Cабвуфер 1.
ПОДВІЙНІ ПРОТИЛЕЖНІ ДРАЙВЕРИ 13,8"
1723 Сабвуфер 2, подвоює обидва, з подвійною бічною установкою, блоком драйверів з примусовим придушенням і подвоює потужність 1000dsp до 1000 Вт середньоквадратичної потужності. Використовуючи інвертований блок живлення з перехресним зв'язком, ми використовуємо негативну і позитивну напрямні живлення для подачі максимального струму на кожен модуль підсилювача незалежно, справляючись без напруги зі стійкими динамічними піками реальної програми.

Потім ми зійшли з розуму і зробили 1723 Cабвуфер 3. Використовуючи ті ж драйвери і підсилювач, що і Cабвуфер 2, ми збільшили розмір шафи і завантажили його в слот для максимальної потужності, налаштованої на 3 дБ 17 Гц. Не для тих, у кого нервовий характер.